Az E.ON interaktív nyomozós játéka 

Egy áldozat, négy gyanúsított…Derítsd fel az energiával teljesen önálló svéd falu, Simris titokzatos rejtélyét! Nyomozd ki, hová tűnhetett a lottónyertes! Alakítsd Te a nyomozás szálait és hogy miként érjen véget az interaktív krimi! Derítsd fel a rejtélyes esetet az interaktív nyomozós játékunkban, és nyerj egy iPhone 12 okostelefont és egy prémium hangulatvilágítás-vezérlő készletet!

 

Csatlakozz a játékunkhoz, gyere velünk egy izgalmas utazásra Simrisbe, és éld át, hogy a zöldebb jövő, a fenntartható új energiavilág a közösségekben rejlő erőre épül, és ha összefogunk, együtt, közösen valódi sikereket érhetünk el, és mindannyiunk számára jobbá alakíthatjuk a világot!

 

Indulhat az interaktív nyomozós játék!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Üdv Simrisben. Ismerd meg a lakosok és mérnökök együttműködésének történetét!

Lehetséges egy egész várost kizárólag megújuló energiaforrásokkal működtetni?

 
 
 
 
 
 

Simris természetszerető lakossága a svéd falut energiával önellátó szigetté változtatta ezt a svéd települést. 

A jövőtudatos lakosok immár saját maguk termelik, tárolják és osztják meg másokkal saját szél- és napenergiájukat. AZ E.ON mérnökei segítették valóra váltani az álmaikat. Ha „A Mi együtt nem ismerünk lehetetlent” Simrisben működött, miért ne működhetne máshol is? Ismerd meg az energiaszigetet és azokat az embereket, akik megalkotják a jövő energiáját.

Az E.ON interaktív nyomozós játékának helyszíne nem véletlenül Simris.

A dél-svédországi Scania régióban fekvő település példája azt mutatja, hogy egy település energiaellátását 100 százalékban át lehet állítani megújuló energiákra: a falu mintegy 200 háztartásának energiáját 660 kilowatt beépített teljesítményű szélturbinák és 440 kW fotovoltaikus modulok termelik. Az áramellátás zavartalanságát két nagy teljesítményű energiatároló is támogatja.