A nemzetközi E.ON csoport

 
 
 
 
 
 

Európa 13 országában van jelen a nemzetközi E.ON Csoport, mely  az új energiavilágot helyezte tevékenysége középpontjába, hogy előmozdítsa az európai energiafordulatot, miközben elkötelezett a fenntarthatóság, az éghajlatvédelem és bolygónk jövője iránt. Vállalatcsoportunk tevékenységének fókuszában az ügyfeleknek nyújtott komplex energetikai szolgáltatások, az energetikai (áram-, illetve gáz)  elosztóhálózatok üzemeltetése és a megújuló energiák állnak. 

 

78 ezer munkatársunk minden nap arra törekszik, hogy jobbá tegyük ügyfeleink életét. Alaptevékenységeink a legfontosabb energetikai trendeket - az innovatív ügyfélmegoldások iránti növekvő keresletet és a megújuló energiaforrások globális szintű bővülését - tükrözik.

 

1,6 millió km hosszú energiahálózatunk az új energiavilág gerincét alkotja - a múlt hagyományos áramvezetékeit a holnap intelligens energiahálózataivá alakítjuk át. Elosztóhálózatok nélkül nincs energetikai átállás és nincs klímavédelem. Az elosztóhálózatok bővítése, korszerűsítése és üzemeltetése megalapozza az ellátás biztonságát, és biztosítja a zöld villamos energia lehető leghatékonyabb felhasználását. Ez teszi hálózatainkat az élhető városok, közösségek és régiók alapjává.