Társadalmi szerepvállalás

Vállalatunk és munkatársaink számára a Társadalmi szerepvállalás arról a felelősségvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a fenntarthatóság jegyében, felelősen a környezetünkért és a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szociális befektetéseinken, jótékonysági programjainkon és a közérdeken való elkötelezettségen keresztül.

Számunkra a társadalmi felelősségvállalás olyan érték, ami minden cselekedetünket áthatja, minden munkafolyamatunkba és üzleti tevékenységünkbe integráljuk. Nem titkolt célunk, hogy üzleti teljesítményünk kimagasló legyen. Ennek a célnak azonban összhangban kell állnia alkalmazottaink, ügyfeleink és beszállítóink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel. Sikereinket csak ebben az esetben tekinthetjük valóban sikernek, s csak így tarthatóak fent hosszútávon. Szilárd meggyőződésünk, hogy csak úgy válhatunk a világ piacvezetőjévé, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit.

Tevékenységünk minden színterén arra törekszünk, hogy felelős vállalatként gondolkozva, jövőbemutató megoldásokon keresztül javítsuk az életminőséget egy egészséges és fenntartható környezet és egy jobb, kényelmesebb holnap érdekében. Figyelembe vesszük a jelen generációjának igényeit, és ezzel összhangban felkészülünk a jövő generációinak szükségleteire is.

Támogatói és szponzorációs együttműködéseinket is a fenntarthatóság, innováció, okos és digitális megoldások, robotika mentén alakítjuk és választjuk, figyelembe véve és előnyben részesítve a szolgáltatási, működési területünkön való jelenlét erősítését.