Világításkorszerűsítés könnyedén

Nemcsak az otthonokban, a közterületeken és utcákon, hanem a munkahelyen is kiemelt szerepe van az uralkodó fények mennyiségének és minőségének
 
 
 

Korszerűsítse világítási rendszerét az E.ON-nal!

Személyre szabottan azonosítjuk a korszerűsítési lehetőségeket, és kulcsrakész világítási rendszert adunk át: professzionális megoldást biztosítunk és európai gyártók megbízható termékeivel dolgozunk. Sőt! 2 év jótállást vállalunk a szerelési munkára.

 
 
 
 
 
 

Az irodai környezet, a gyárak üzemcsarnokai, illetve a raktárhelyiségek egyaránt alkalmas környezetnek számítanak a LED világítás alkalmazásához, ahol sokszor három műszakban zajlik a munka, a fényforrások pedig megállás nélkül használatban vannak akár minden nap.  

Amennyiben a dolgozó komfortosan érzi magát, rendelkezésére áll a hatékony munkavégzéséhez elegendő természetes vagy mesterséges fény, akkor a termelékenység is magasabb lesz.

A világításkorszerűsítéssel javíthatja a munkakörülményeket, megóvhatja dolgozói egészségét, esztétikussá teheti környezetét, illetve erősítheti a vállalatáról kialakult pozitív képet. Sőt, az energiahatékony megoldásokkal sokat tehet a környezete megóvásáért is.

 
 
 
 
 
 

Váltson LED-re most!

Javulnak a munkakörülmények, kíméli a munkatársak szemét, így hosszabban fenntartható a koncentráció
Hosszú éltettartam: minimális, vagy semmilyen karbantartást nem igényel
Működtetésük minimális hőtermeléssel jár
Szabályozható világítás
 
 
 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

*
*
*
*
*
 
 

* Kötelezően kitöltendő mezők