Válasszon elektromos
autót vállalkozásának

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miért éri meg az E.ON E-flotta szolgáltatás?

Nincs extra
költség

A havi szolgáltatási díj tartalmazza a járművek időszakos szervizeit, a téli-nyári gumicseréket, a kötelező felelősségbiztosítást és a Casco biztosítást is.

Tervezhető
költség

A havidíjas konstrukció könnyebben tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest.

Választható
futamidő

Az E-flotta szolgáltatás havidíjas konstrukcióban, 36, 48, 60 vagy 72 hónapos futamidővel vehető igénybe, választható futásteljesítmény szerint.

Költségként elszámolható

Vállalkozások esetén a havi szolgáltatási díj azonnal költségként elszámolható, kezdő, egyösszegű befizetés nélkül vehető igénybe és az ÁFA tartalom akár 100%-ban visszaigényelhető.

 
 
 

Az E.ON E-flotta előnyei

 • Nincs extra kiadás, minden üzemeltetési költséget a havi szolgáltatási díj tartalmaz.
 • A havidíjas konstrukció könnyebben tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest.
 • Mentesség a gépjárműadó, a cégautó adó alól.
 • A kedvező Casco- és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást az E.ON E-flotta havi szolgáltatási díja tartalmazza.
 • Több településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.
 • Alacsony fenntartási költség.
 • Minden gépjármű üzemeltetéssel kapcsolatos ügyet az E.ON által biztosított dedikált flottakezelő kapcsolattartó intéz.
 • A flotta termék mellé igénybe vehető további kedvezményes E.ON által nyújtott szolgáltatás
 • A szolgáltatás már 1 autótól igénybe vehető.
 
 
 

Választható e-autók

Nissan Leaf

Városi hatótávolság: 389 km
Végsebesség: 144 km/h
Gyorsulás: 7,9 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 40 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

A 100%-ban elektromos hajtáslánc elsöprő erejű, azonnali gyorsításra képes. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, a kormány elfordításakor pedig – az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően – az autó valósággal tapad az úthoz.

Nissan e-NV200

Városi hatótávolság (NEDC) (WLTP)3)*: 280 km
Végsebesség: 123 km/h
Gyorsulás: 14 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 40 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 tökéletes megoldás a városi közlekedésre. A Nissan által garantált nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ám a Nissan e-NV200 100% elektromos furgon alacsony üzemben tartási költségei miatt is ideális választás vállalkozása számára. A Nissan e-NV200 rugalmasan kihasználható, hiszen elérhető furgon és személyautó változatban, 2 és 5 üléssel is rendelhető.

Smart EQ ForFour

Városi hatótávolság: 148-155 km (WLTP)*
Végsebesség: 130 km/h
Gyorsulás: 11,5 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 17,6 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az Smart EQ forfourban nemcsak sok minden elfér - hanem sokat is nyújt: például egyedülálló vezetési élményt, ami egyedülálló az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiát – mindez egy mindössze 3,49 m hosszú gépkocsiba csomagolva. Aki egy dinamikus és helytakarékos városi autót keres, amivel ráadásul a legkisebb parkolóhelyeket is elegendő megkeresni, annak számára a Smart a tökéletes választás.

Audi e-tron

Városi hatótávolság: 400 kilométer (WLTP)*
Végsebesség: 200 km/h
Gyorsulás: 5,7 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 95 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje, az Audi e-tron quattro, mely teljes egészében újszerű sport-SUV-modell. Jellemzői: erőteljes, tisztán elektromos e-tron quattro hajtásrendszer akár 360 lóerő teljesítménnyel és akár 400 kilométer (WLTP)* hatótávval, különösen áramvonalas formavilág 0,25-os légellenállási együtthatóval (cw), illetve kreatív dizájnmegoldások.

Mercedes-Benz EQC 400 4matic

Városi hatótávolság:  374-417 km (WLTP)*
Végsebesség: 180 km/h
Gyorsulás: 5,1 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 80 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az új Mercedes-Benz EQC egy tisztán elektromos SUV, nagy helykínálattal és kényelemmel. Az EQC magával ragadó tisztaságot, nyugalmat és modernséget sugároz. Újszerű formanyelve a modern luxus megtestesítője. Döbbenetes hatótávolságával, átfogó töltési infrastruktúrájával és a legmagasabb biztonsági színvonalával az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését adja nekünk.

Volkswagen e-Golf

Városi hatótávolság: 300 km
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 9,9 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 35,8 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Főképp rövidebb utazások – például városi vezetés – esetén a tisztán elektromos erőátvitel a mobilitás ideális megoldása. Az e-Golffal azonban nyugodtan el is hagyhatja a várost. Ez a modell ugyanis egyetlen feltöltéssel akár 300 kilométert is megtesz. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet az autó energiahatékonyságát illetően - de a beállításokat igény szerint a sportosságra vagy épp a kényelemre is optimalizálhatja.

BMW i3

Városi hatótávolság: 260 km (kombinált)
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 7,3 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 42,2 / 37,9 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

A BMW i3 semmi máshoz nem fogható dinamizmusának forrása a hajtásláncelemek és a könnyűéptésű komponensek intelligens ötvözése. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncnak köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre – a legkisebb megtorpanás nélkül.

Opel Corsa-e

Városi hatótávolság: 337 km
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 8,1 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 50 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km


A német városi autó készen áll a jövőre! Az új, 100%-ban elektromos Corsa-e lenyűgöző, 337 km-es WLTP hatótávja kompromisszumok nélküli utazást kínál. Kategóriájában elsőként akár LED Mátrix fényszórókkal is elérhető; az egypedálos vezetés, a modern okosautó-szolgáltatások és a vadonatúj sávközéptartó rendszer pedig maximális kényelmet biztosít. Az akkumulátor 100 kW-os gyorstöltést is támogat, amivel az autó villámgyorsan, mindössze 30 perc alatt tölthető fel 0%-ról 80%-ra.

Kia eNIRO

Városi hatótávolság: 455 km
Végsebesség: 167 km/h
Gyorsulás: 7,8 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 64 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az új Kia e-Niro az azonnali gyorsulás és a hosszú hatótávélményével várja. A tágas, zajmentes utastérben a környezettudatos vezetés intelligens kényelemmel párosul. Ha gyakran autózik nagyobb távolságokra, a 64 kWh akkumulátor csomaggal akár 455 km-t is megtehet egyetlen feltöltéssel. Ha inkább városban vezet, választhatja a 39.2 kWh teljesítményű akkumulátort akár 289 km-es hatótávval. Az egyszerű töltéshez használhat váltóáramú normál- vagy gyorstöltőt, de választhatja az egyenáramú villámtöltőket is.

Peugeot e-208

Városi hatótávolság: 340 km
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 8,1 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 50 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km


Az új PEUGEOT e-208 sportos karosszériája vonzza a tekintetet. A legújabb generációs 3D i-Cockpit vezetőhelyen kompakt kormány, 3D digitális műszeregység és nagy felbontású érintőképernyő várja. A 136 LE teljesítményű motor, az azonnal rendelkezésre álló nyomaték és a nagy hatótáv intenzív vezetési élményt nyújt. Hűthető akkucsomag biztosítja az 50 kW-os DC gyorstöltést és az akkumulátor hosszú élettartamát 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garanciával.

Mercedes EQV

Városi hatótávolság: 357 km (WLTP)*
Végsebesség: 160 km/h
Gyorsulás: 12,1 (0-100 km/óra)
Akkumulátor: 90 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az EQV fejlett elektromos töltési lehetőségekkel bír, hogy Ön a legkisebb megszakítással tudjon eljutni céljába: egy töltéssel akár 357 km-t is képes megtenni. Progresszív külsejének, elektromos mobilitásának és számos intelligens technológiának köszönhetően egy egészen újszerű vezetési élményben lehet része. 5,14 méteres hosszával és óriási csomagterével pedig akár 8 személy szállítására is kiváló választás.

Mercedes eVito

Városi hatótávolság: 150 km (WLTP)*
Végsebesség: 120 km/h
Akkumulátor: 35 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az eVito megbízható, funkcionális és kényelmes, ahogyan azt egy Mercedes-Benztől megszokhatta. A kimagaslóan hatékony elektromos motor 85 kW-os maximális teljesítményével akár 150 km-es távolság megtételére is képes, amely ideális városi haszongépjárművé teszi. 6 m³-es rakodóterébe bátran lehet pakolni, 6 órás töltési idejének köszönhetően pedig mindig útrakész.

Mercedes eSprinter

Városi hatótávolság: 108-157 km (WLTP)*
Végsebesség: 120 km/h
Akkumulátor: 47 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

A logisztikai és szállítmányozási munkákra kifejlesztett eSprinter igazi munkamániás – akár 157 km megtételére is képes egy töltéssel. Több mint 1 tonna befogadóképességű rakterével ideális választás nagyobb szállítmányok mozgatására.

Peugeot e-2008

Városi hatótávolság:  320 km (WLTP)*
Végsebesség: 150  km/h
Akkumulátor:  50 kWh
CO2-kibocsátás:  0 g/km

Az új e-2008 SUV divatos formája és magas építése nemcsak szemet gyönyörködtető, de ideális forma a személyszállításhoz is. A 100%-ban elektromos változatot a tökéletesen hangtalan és vibrációmentes működés mellett rendkívül fürge viselkedés jellemzi. A nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátor – az új WLTP szabvány alapján – akár 320 km hatótávolságot is képes biztosítani. Az akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig 8 év (vagy 160 000 km futásteljesítményig érvényes) gyári garancia vonatkozik.

Jaguar I-PACE

Villamosenergia-fogyasztás: 22 kWh/100 km
Hatótávolság (WLTP*): 470 km
CO₂ kibocsátás: 0 g/km
Gyorsulás: (0-100 km/h) 4,8 s
Végsebesség: 200 km/óra

Az I-PACE, a Jaguar első, tisztán elektromos meghajtású sport-szabadidőjárműve igazi, vezetésre termett autó, 90 kWh-s akkumulátorral rendelkezik. A villanymotorok késlekedés nélkül leadott 696 Nm maximális forgatónyomatéka és a jármű kiváló tömegelosztása sportautós dinamikával ruházza fel a modellt. Az elegáns, különösen áramvonalas vonalvezetés és a csekély közegellenállási együttható révén az I-PACE szinte szeli a levegőt, ami menetstabilitásának és hatótávolságának egyaránt jót tesz. Nemzetközi sikerét mi sem bizonyítja jobban mint hogy 2019-ben, az autóipar történetében először, egyszerre nyerte el a Világ és Európa Év Autója díjakat is.

*WLTP kombinált érték a szériafelszereltségre vonatkozóan

Üzleti vállalkozásként

Kérjen tőlünk árajánlatot!

 Székhelyének opcionális megadása gyorsítja az árajánlat adási folyamatot.

 
 
 

Adatok

 
*
*
*
 
*
 
Közigazgatási szervezetként

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Székhelyének opcionális megadása gyorsítja az árajánlat adási folyamatot.

Adatok

 
*
*
*
 
 
 
 
 
 
no_image
no_image
 
 
 

Gyakori kérdések

Az elektromos autó feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson, de akár otthon, 220V-os csatlakozó segítségével is.

Igen. A belsőégésű motoroktól eltérően az elektromos autók hajtáslánca nem termel kipufogógázokat, és a CO2 kibocsátása nulla.

A villámtöltő állomáson kevesebb, mint 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A teljes feltöltés otthon 8 órát vesz igénybe, így egy éjszaka bőven elegendő a feltöltéshez, de alapvetően két tényezőtől függ, hogy az elektromos autó egy adott töltőállomásnál milyen teljesítménnyel töltődik:

 • milyen maximális teljesítménnyel (maximális töltőárammal) tölthető az autó, amit a jármű fedélzeti töltőjének teljesítménye határoz meg;
 • a töltés során milyen maximális árammal terhelhető az elektromos hálózat és ennek megfelelően milyen maximális teljesítményű töltőpont került telepítésre.

Az elektromos autók mechanikailag kevésbé bonyolultak, mint a hagyományos benzines autók, így pénztárca- és környezetkímélők egyaránt. Az elektromos autót használók ezen felül számos jelentős helyi, regionális és országos kedvezményt vehetnek igénybe (több településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.)

Leginkább – mintegy 10-15%-al –az autóban használt klíma vagy fűtés csökkenti a hatótávolságot. A további elektronikai eszközök (világítás, rádió, stb.) használata nem befolyásolja számottevő mértékben az autó hatótávolságát

36 hónap

60 hónap

Ebben a konstrukcióban nincs lehetőség a gépkocsi megvásárlására.

Igen, a szolgáltatási díj áfatartalmának akár 100%-a is visszaigényelhető.

Nem szükséges kezdő, egy összegű befizetés.

 • Nem befolyásolja az üzemeltetési költséget az állandóan változó üzemanyag ár.
 • Az elektromos motor élettartama hosszabb, illetve kevesebb a meghibásodási lehetőség.
 • Nincs zaj és CO2 szennyezés.
 • Több településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.
 • Ingyenes parkolási és behajtási lehetőségek.
 • Ösztönző zöld gondolkodás és kisebb ökológiai lábnyom.
 • Alacsony a gépjármű fenntartási költsége