Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Napelemek és inverterek az E.ON kínálatában

Napelemek

Canadian Solar CS6K 275 W (P)


A Canadian Solar 275 Wp névleges teljesítőképességű, polikristályos napeleme kiváló ár-érték arányt képvisel a mai napelemes piacon. A 60 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál. A gondosan elkészített napelemkeret védelmet biztosít szélsőséges időjárási körülmények mellett is. Magas PID (Potential Induced Degradation) ellenállása és öntisztuló felülete garancia a hosszú és eredményes üzemvitelre.

Canadian Solar CS3K 290 W (P) KuPower series


A Canadian Solar 290 Wp névleges teljesítőképességű, polikristályos napelemmodulok az alkalmazott félcellás (half-cut cell) technológiának köszönhetően magas energiahozamot garantálnak alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is. A félcellás (half-cut) napelem technológia előnye, hogy ellenállási veszteségek csökkentésén alapszik. A 120 cellás napelemmodul megfelelő energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.

Canadian Solar CS6K 300 W (M) SuperPower serie

A Canadian Solar 300 Wp névleges teljesítőképességű, monokristályos, MONO PERC-technológián alapuló napelem modul méltán előfutára az elkövetkező évek meghatározó napelem technológiájának. A SuperPower széria napelemei ékes példái az új, fejlett technológiájú napelemek térhódításának. A 18,33%-os modulhatékonysága mellett kiváló a kevesebb- és szűrt sugárzás (low-light behaviour) melletti üzemi teljesítőképessége, amely így az év nagyobb részében képes jó határokon belül termelni, legyen szó a reggeli alacsony fényintenzitásról, vagy egy ködösebb napról.  A 60 cellás napelemmodul kiváló energiahozamot garantál alacsony napsugárzás és cellaüzem hőmérséklet mellett is.
 

A Canadian Solar vállalat 10 éves gyártói- és 25 éves teljesítménygaranciát vállal a napelemeire, amely tükrözi a termék időtálló, megbízható értékét.

Inverterek

Fronius termékcsalád

A Fronius inverterek nagy hatékonyságúak és hosszú távon megbízhatóak, a nevük egybeforrt a minőséggel a napelemes piacon. A 1,5 – 25 kW-os teljesítménysávban gyakorlatilag bármilyen rendszerre található egy megfelelő Fronius inverter.

Fronius Galvo széria (Egyfázisú)

A 1,5-3,1 kW-os teljesítményhatárban a Galvo széria kiváló választás. Egyfázisú, transzformátor nélküli kialakítású. Kifejezetten kis, önfogyasztású rendszerekhez ajánlott. A Fronius inverterekre jellemző integrált energiamenedzsment teszi ezt a szériát is kiemelkedően hatékonnyá. Minden Galvo inverter vezetéknélküli monitoring lehetőséggel rendelkezik.

Fronius Primo széria (Egyfázisú)

A 3 és 5 kW-os teljesítményhatárban, egyfázisú rendszer esetén megfelelő választás a Fronius Primo inverter. Egyfázisú, transzformátor nélküli kialakítású. Telepítése és kezelése a lehető egyszerű, amellett hogy az inverter WLAN, energiamenedzsment és számos egyéb funkcióval is rendelkezik, elősegítve ezzel az inverter kezelhetőségét és optimális működését. Minden Primo inverter vezetéknélküli monitoring lehetőséggel rendelkezik.

Fronius Symo széria (Háromfázisú)

A Fronius Symo széria méltán az egyik legmeghatározóbb szereplői a napelemes piacnak, megbízhatóságuk és hatékonyságuk sok-sok éves múltra tekint vissza. A 3 és 25 kW-os teljesítménytartományban, három fázis esetén kitűnő választás a Fronius Primo inverter. Háromfázisú, transzformátor nélküli kialakítású. Telepítése és kezelése gyors és felhasználóbarát. Az inverter WLAN, Ethernet csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik. Minden Symo inverter vezetéknélküli monitoring lehetőséggel rendelkezik.

Fronius termékcsalád

A Fronius inverterek nagy hatékonyságúak és hosszú távon megbízhatóak, a nevük egybeforrt a minőséggel a napelemes piacon. A 1,5 – 25 kW-os teljesítménysávban gyakorlatilag bármilyen rendszerre található egy megfelelő Fronius inverter.

 

SolarEdge HD Wave széria (Egyfázisú)

A SolarEdge egyfázisú inverterei a HD-Wave technológia eljárás nyomán igazi mérföldkőnek tekinthetőek az inverterek történetében. A HD Wave széria inverterei kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy teljesítményoptimalizálókkal együtt működjenek. A SolarEdge teljesítményoptimalizálók használatával kevésbé ideális termelési paraméterek (napelemek tájolása, típusa, elhelyezése) sokkal kisebb hatással vannak a rendszer éves energiatermelésére, mint az optimalizáló nélküli rendszerek esetében. Integrált adatelemző rendszerének köszönhetően mindegyik teljesítményoptimalizáló működéséről információt kaphat. Ezen információk pedig elérhetőek a SolarEdge monitoring alkalmazáson keresztül, és segítségükkel könnyű átlátni a rendszer üzemvitelét, és az esetlegesen felmerülő hibajelenségeket.

SolarEdge SE széria (Három fázisú)

A SolarEdge háromfázisú inverterek hatékony energiaátalakítással kiemelkedő energiahozamot garantálnak tulajdonosainak. A megfelelő teljesítményoptimalizálókkal együttműködve a választott inverter képes minden szituációban az optimális tartományban működni, függetlenül a modulszámtól vagy környezeti körülményektől. Integrált adatelemző rendszerének köszönhetően mindegyik teljesítményoptimalizáló működéséről információt kaphat. Ezen információk pedig elérhetőek a SolarEdge monitoring alkalmazáson keresztül, és segítségükkel könnyű átlátni a rendszer üzemvitelét, és az esetlegesen felmerülő hibajelenségeket. A világrekordnak számító 99%-os hatékonysága garancia a kiváló energiahozamra.

Nem biztos benne, hogy melyik inverter a legmegfelelőbb az Ön számára?