Képzési igény feladása

 
 
 

Ezt a formanyomtatványt akkor töltsd ki, ha olyan képzést szeretnél megrendelni, amely megtalálható a képzési tervben és a Learning App-en nem került meghirdetésre.


Kérjük a nyomtatvány kitöltésénél vedd figyelembe az alábbiakat:

  • Az igény feladása előtt ellenőrizd az elfogadott képzési tervet! Amennyiben nem találod, kérd HR Business partnered segítségét.
  • Az űrlapon egyszerre csak egy képzési igényt adj fel.
  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Az igény feladásával kapcsolatos kérdésekre segédletet készítettünk, amely megtalálható a "MyHR / Képzés & fejlesztés / Tantermi képzések / Tervezett képzést rendelek meg" menüpont alatt vagy ide kattintva érhető el.
 
 
 
 
 
 


KÉRELMEZŐ ADATAI

 
 
 

 

A KÉPZÉSI TERVBEN SZEREPLŐ ADATOK

 

KÉPZÉSI SZOLGÁLTATÓRA VONATKOZÓ ADATOK

A GROW csoport felel minden olyan készségfejlesztési (soft-skill) téma megvalósulásáért, amely stratégiai vagy üzleti érdek kategóriában lett tervezve az éves képzéstervezési időszak során. A GROW csoport bemutatkozó anyagát a MyHR/Tantermi képzések/Képzési partnereink menüpont alatt találod vagy ide kattintva érhető el.

 

 

KÉPZÉSI IDŐRE VONATKOZÓ ADATOK

 

KÉPZÉSI HELYSZÍNRE VONATKOZÓ ADATOK

 

A szerződött helyszínek listáját megtalálod az eon.szallodak.hu oldalon. Kérjük, hogy az oldalon kiválasztott helyszín(ek) nevét ide az űrlapra írd, ne kérj a honlapon árajánlatot.

 

Kérjük a "Résztvevői adatok" excelt minden esetben töltsd le a MyHR felületről, és mentsd le saját gépedre, majd csatold a kitöltött fájlt a "Fájl kiválasztása"  vagy "Tallózás" gombra kattintva (A gomb felirata böngészőfüggő).
Az excel file kitöltéséhez a tartalom engedélyezése szükséges!
 

A Résztvevői adatok excel letöltéséhez kattints ide!