Képzési igény feladás űrlap

 
 
 

Ezt a formanyomtatványt akkor töltsd ki, ha olyan képzésre szeretnél jelentkezni, amely megtalálható a képzési tervben és a Learning App-en nem került meghirdetésre.


Kérjük a nyomtatvány kitöltésénél vedd figyelembe az alábbiakat:

  • Az igény feladása előtt ellenőrizd az elfogadott képzési tervet!
  • Az űrlapon keresztül egyszerre csak egy képzési igényt adjál fel.
  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Az igény feladásával kapcsolatos kérdésekre segédletet készítettünk, amely megtalálható a "HR.Online / Képzés & fejlesztés / Tantermi képzések / Tervezett képzést rendelek meg" menüpont alatt vagy ide kattintva érhető el.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KÉRELMEZŐ ADATAI:

*
*
 
 
 

 

A KÉPZÉSI TERVBEN SZEREPLŐ ADATOK:

*
*
*

 

KÉPZÉSI SZOLGÁLTATÓRA VONATKOZÓ ADATOK:

Minden olyan készségfejlesztési (soft-skill) témáért, melyet az üzlet stratégiai vagy üzleti kategóriába tervez az éves képzés tervezési időszakban a GROW csoport felel. A GROW csoport bemutatkozó anyagát a HR.Online/Tantermi képzések/Képzési partnereink menüpont alatt találod vagy ide kattintva érhető el.

 

 

 

KÉPZÉSI IDŐRE VONATKOZÓ ADATOK:

 
 
 
 
 
 

 

KÉPZÉSI HELYSZÍNRE VONATKOZÓ ADATOK:

 
 
 
 

A részletes szállodai listát megtalálod a "HR.Online / Képzés & fejlesztés / Tantermi képzések / Tantermi képzést rendelek meg" menüpont alatt vagy ide kattintva érhető el.

 
 

 

Kérjük a "Résztvevői adatok" excelt minden esetben töltsd le a HR.Online felületről, és mentsd le saját gépedre, majd csatold a kitöltött fájlt a "Fájl kiválasztása" gombra kattintva. Az excel file kitöltéséhez a tartalom engedélyezése szükséges!

Kitöltendő excel letöltése ide kattintva

 

*