Kapcsold fel az ünnepi fényeket, és fordíts több energiát a szeretteidre!

Ismét eljött az advent és a karácsony időszaka, annak minden szépségével együtt.  
 

Budapest utcáit járja az E.ON által támogatott Mikulástroli, amelyen a gyerekeknek apró ajándékokkal kedveskedő Mikulás mellett egy angyalka is várja az utasokat, aki segít az időseknek, illetve a családosoknak a fel- és leszállásban, a csomagok cipelésében. A Mikulástroli a cipősdoboznyi ajándékokat is gyűjt, amelyek Magyarország legszegényebb, legtávolabbi részeibe is eljutnak, hogy megörvendeztessék a gyerekeket.
 

Emellett az adventi időszakban  abban is igyekszünk segíteni, hogy ne feledkezzünk meg a közelgő ünnepek valódi értékéről, és az év fáradalmait kipihenve több energiát fordítsunk a szeretteinkre, családunkra, rokonainkra, barátainkra. 
 

A Facebook oldalunkon minden reggel 7-kor megjelenő napi adventi nyereményjátékainkon élményajándékcsomagokat, családi állatpark belépőt és bérletet, moziban, színházban, koncerten felhasználható ajándékkártyákat, gourmet ételkóstoló utalványokat, családi lasertag kártyákat nyerhettek, hogy ezzel is több időt tölthessetek velük.
 

De ezen kívül remek közös időtöltés lehet az is, ha egy játékban összeméritek a tudásotokat vagy kézügyességeteket. Próbáljátok felkapcsolni az összes égőt a karácsONyfán, és hasonlítsátok össze, kinek sikerül jobban, ki az ügyesebb köztetek. 

 

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk! 

karácsONyfa

Készülődj velünk az ünnepekre és próbáld felkapcsolni az összes égőt a karácsONyfán!

karácsONyfa

A játék menete – lásd meg a fényt!

Készülődj velünk az ünnepekre és próbáld meg felkapcsolni az összes égőt az karácsONyfán, de minden alkalommal, amikor rákattintasz egy sötét gömbre, hogy felkapcsold, a mellette lévő világító gömbök kialszanak – és fordítva. Próbálj szerencsét és játssz az karácsONyfa felvillanyozásáért! Jó szórakozást!

Gratulálunk

HO-HO-HÓ! Sikerült teljesítened az összes szintet! A ragyogó eredményeid még szebbé teszik az ünnepi időszakot.

Add meg a neved és nézd meg, egyike vagy-e a mai nap legjobb játékosainak. Szerezz inspirációt az energiánkból és olvasd el a karácsonyfa-világítással kapcsolatos szórakoztató tényeket és adatokat.

Szint 0

0 0

Pontok
karácsONyfa
Csillag Fa Ajándékok
Csillag Fa Ajándékok
Csillag Fa Ajándékok
Csillag Fa Ajándékok
Csillag Fa Ajándékok