Ha egy ingatlant új tulajdonosként vagy bérlőként birtokba vesz, kérjük, a változásról tájékoztasson minket!
 

Kérjük, töltsék ki az ügyfélváltozás bejelentése nyomtatványt, amelyben a kiköltöző ügyfél felmondja a szerződését, a beköltöző pedig benyújtja a szerződéskötési igényét.
 

Kérjük, mind a ki- és beköltöző ügyfél aláírása szerepeljen a nyomtatványon!

 
 
 
 
 
 
  • Kiköltöző ügyfél
  • Beköltöző ügyfél
  • Meghatalmazott

 

Ha nem a szerződő fél intézi az ügyfélváltozást, kérjük a meghatalmazás nyomtatványt is hiánytalanul  kitöltve mellékeljék.
 

 
 
 

A lenti űrlap segítségével a kitöltött és a ki- és beköltöző ügyfél által aláírt Ügyfélváltozás bejelentő nyomtatványt – meghatalmazott esetén a Meghatalmazást is – lefotózva vagy beszkennelve küldje el nekünk.

 
 
 

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A 10 számjegyből álló felhasználó azonosítót, a kiállított számlán a jobb oldalon, a címzés alatti bekeretezett területben találja.

 
 
 
 
 
 
+36
 
 
 
 
 
 

Kérjük csatolja a kitöltött és a ki- és beköltöző ügyfél által aláírt Ügyfélváltozás bejelentő nyomtatványt – meghatalmazott esetén a Meghatalmazást is – lefotózva vagy beszkennelve.

 
 
 
 
 
 

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat jelen ügyintézési folyamatban kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak.