Egyéni számlafizetési határidő beállítása

 
 
 

Válassza meg Ön a számlája fizetési határidejét!

 
 
 
Mit nyújt Önnek egyéni számlafizetési határidő szolgáltatásunk?

Egyéni számlafizetési határidő szolgáltatásunkkal Ön adhatja meg az időpontot, hogy számláit adott hónap 1-je és 25-e között mikor szeretné kifizetni. A határidő kiválasztására évente egyszer van lehetősége. Az új határidőnek nincs befolyása a már kiadott számlákra, csak a következő számlákat érinti.

 
 
 
 
 
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, az űrlap gyorsabb és pontosabb kitöltéséhez készítsen elő egy számlát.

Azonosításhoz szükséges adatok

A 10 számjegyből álló felhasználó azonosítót, a kiállított számlán a jobb oldalon, a címzés alatti bekeretezett területben találja.

 
 
 

A felhasználó nevét közvetlenül a felhasználó azonosító alatt találja meg a számlán.

 
 
 

A 11 számjegyből álló szerődéses folyószámla számot, a kiállított számlán a Számlarészletező felett, a bal oldalon találja, közvetlenül a vevő adatai alatt.

Fizetési határidő megadása

Állítsa be, hogy a kívánt fizetési határidő melyik naptári napra essen az adott hónapban.
bármilyen dátumot választhat, de figyelni kell arra, hogy a jelenleg beállított esedékességtől +/-5 nap eltérés legyen. Ha nincs meg az 5 nap eltérés, akkor lehet olyan hónap, amikor átcsúszik a számla esedékessége a következő hónapra. Így előfordulhat, hogy egyik hónapban nincs esedékes számla, de a következő hónapban 2 db esedékes számlája lesz.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül legalább egyet
Elérhetőségek

A továbbiakban erre az e-mail címre fogja kapni az áram vagy földgáz számláját.

 
 
 
+36

Probléma esetén ügyfélszolgálatunk az itt megadott telefonszámon keresi meg.

 
 
 

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat jelen ügyintézési folyamatban kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak.