Levelezési cím változás bejelentése

 
 
 

Eltérő számlázási cím beállítása

 
 
 

Amennyiben a továbbiakban számláit, értesítéseit nem az állandó lakhelye/székhelye címére kéri, az alábbiakban lehetősége van arra, hogy azokat a korábban Ön által megadott címtől eltérő postázási címre kézbesítsük.

 
 
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, az űrlap gyorsabb és pontosabb kitöltéséhez készítsen elő egy számlát.

Azonosításhoz szükséges adatok

A 10 számjegyből álló felhasználó vagy vevő azonosító számot, a kiállított számlán a Számlarészletező felett, a bal oldalon találja.

 
 
 

A 11 számjegyből álló szerődéses folyószámla számot, a kiállított számlán a Számlarészletező felett, a bal oldalon találja, közvetlenül a vevő adatai alatt.

Ügyfél személyes adatai

A számlán a Vevő neve mező mellett feltüntetett személy személyes adatai.
Kérjük adja meg a nevét, anyja nevét, születési helyét és idejét, valamint a személyi igazolványának számát.

 
 
 
Felhasználási hely címe

A felhasználási hely címét a számlán található módon kell megadni, melyet a jobb oldalon, a címzés alatti bekeretezett területen talál.

Új levelezési cím megadása

A továbbiakban az itt megadott címre küldjük ki a számlákat, értesítéseket.

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat jelen ügyintézési folyamatban kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak.