Igazolás kérése aktuális egyenlegről

 
 
 

„Nullás igazolás” a számlaegyenlegről

 
 
 

Az oldalon található űrlappal hivatalos igazolást kérhet a folyószámláján fennálló aktuális egyenlegéről. Az igazolást adásvételi szerződéshez, önkormányzati lakás visszaadásakor, vagy akár banki hiteligényléshez is felhasználhatja.

 
 
 
Egyenlegigazolása azonnal rendelkezésre állhat, ha az online ügyfélszolgálatunkról tölti le a számlázás menüben az igazolás letöltése nyomógombbal.
 
 
 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, az űrlap gyorsabb és pontosabb kitöltéséhez készítsen elő egy számlát.

Azonosításhoz szükséges adatok

A 10 számjegyből álló ügyfél felhasználói számot, a kiállított számlán a Számlarészletező felett, a bal oldalon találja.

 
 
 

A 11 számjegyből álló szerődéses folyószámla számot, a kiállított számlán a Számlarészletező felett, a bal oldalon találja, közvetlenül az Ügyfél adatai alatt.

Felhasználó személyes adatai

A számlán a Felhasználó neve mező mellett feltüntetett személy személyes adatai.
Kérjük adja meg a nevét, anyja nevét, születési helyét és idejét.

 
 
 
Felhasználási hely címe

A felhasználási hely címét a számlán található módon kell megadni, melyet a jobb oldalon, a címzés alatti bekeretezett területen talál.

Elérhetőségek

Az itt megadott e-mail címre küldjük el a digitálisan hitelesített egyenlegigazolást.

 
 
 
+36

Probléma esetén ügyfélszolgálatunk az itt megadott telefonszámon keresi meg.

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat jelen ügyintézési folyamatban kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak.