Belső e-learning fejlesztés igénylő lap

 
 
 

A következő űrlap kitöltésével tudod leadni igényedet belső e-learning anyag fejlesztésére, mely közvetlenül a Képzési Szolgáltatások Szakterület e-learning szakértőihez érkezik be. Kérjük vedd figyelembe, hogy az igény leadása nem garantálja annak megvalósulását, mivel a beérkezett igényeket megvizsgáljuk abból a szempontból, hogy a probléma megoldásának értékes része lehet-e az e-learning oktatás. Az elfogadott igényeket az E.ON vállalatcsoport üzleti érdekeit figyelembe véve priorizáljuk és az e-learning anyagok a prioritási lista alapján kerülnek megvalósításra.
 

Az e-learning igény leadását követően 3 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy pontosítsuk az igényedet.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a belső e-learning fejlesztési munka jelentős időbefektetést igényel a megrendelőtől és a téma szakértőjétől is.

 

Nézd meg ezt a rövid videót az e-learning fejlesztési folyamatról!

 

 
 
 
 
 
 

Nézd meg ezt az ábrát, hogy el tudd dönteni, valóban oktatásra van-e szükség!

Az igény leadásához az alábbi öt kritériumnak igaznak kell lennie!

Figyelem!
A csillagozott mezők kitöltése kötelező!
Ha nem tudod egyszerre kitölteni, ugyanazon a gépen, ugyanabba a böngészőbe visszalépve folytathatod a kitöltést. Kérjük, hogy kerüld az Internet Explorer használatát!

Alapadatok:

Az igény szakmai kérdései

*
*
Figyelem! Egy file csatolására van lehetőséged. Amennyiben több file-t szeretnél csatolni, kérjük, hogy előtte ezeket tömörítsd. A csatolt fájl mérete maximum 15 Mb lehet.