Egyéni számlafizetési határidő

 
 
 
 
 
 

Vegye fel a saját ritmusát

 
 
 
Válassza meg Ön a számlája fizetési határidejét!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Egyszerűen működik:

Ha Ön még csekkel fizeti számláit és szeretné igényelni ezen kényelmi szolgáltatásunkat, akkor válassza az alábbi lehetőségek egyikét:

Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon és ott igényelje az e-számla szolgáltatást. Ezt követően adja meg a szükséges adatokat a lenti űrlapon és beállítjuk Önnek a kívánt fizetési határidőt.

Jelölje be ezt az opciót a lenti űrlapon és töltse ki a szükséges adatokat. Ezek után a korábban postán kapott számláját e-mailben fogja megkapni, melyet az Önnek megfelelő fizetési határidőre állítunk ki. Számláját átutalással vagy pénzintézetéhez megnyújtott csoportos beszedési megbízással tudja fizetni.

A számláját vezető pénzintézeténél adjon le megbízást csoportos beszedésre, majd igényelje a szolgáltatásunkat a lenti adatok kitöltésével.

Jelölje be ezt az opciót az űrlapon és adja meg a még szükséges adatokat.

Válassza az alábbi lehetőségek egyikét
 
 
 
Az Ön által kívánt számlafizetési határidő beállításához kérjük az alábbi mezőket töltse ki:
*
*
*
*
*
*
 
 
 
 

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

 
 
 

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft., E.ON Áramszolgáltató Kft., E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztató megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye az ajánlatadás elmaradása.

Adatvédelmi irányelvek