Egyéni számlafizetési határidő

 
 
 
 
 
 

Vegye fel a saját ritmusát

 
 
 
Válassza meg Ön a számlája fizetési határidejét!
 
 
 
 
 
 
Éljen a lehetőséggel!

A szolgáltatásunkat most számlaküldési és fizetési módtól függetlenül is igénybe veheti.

 
 
 

Egyszerűen működik:

Fizesse számláját kényelmesen, válasszon az alábbi számlafizetési módok közül:

Regisztráljon Online ügyfélszolgálatunkon és igényelje díjmentes e-számla szolgáltatásunkat, ami kényelmes és környezetbarát megoldás.

A számláját vezető pénzintézeténél adjon le megbízást csoportos beszedésre, és nem kell a fizetési határidőt fejben tartania.

Jelölje be ezt az opciót és adja meg az űrlapon a még szükséges adatokat. Amennyiben átvált erre a fizetési módra, többé nem küldünk csekket.

Jelölje be ezt az opciót és adja meg az űrlapon a még szükséges adatokat. Ezek után a korábban postán kapott számláját e-mailben fogja megkapni, melyet az Önnek megfelelő fizetési határidőre állítunk ki. Számláját átutalással vagy pénzintézetéhez megnyújtott csoportos beszedési megbízással tudja fizetni.

 
 
 
Az Ön által kívánt számlafizetési határidő beállításához kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:
*
*
*
*
*
*
 
 
 
 

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

 
 
 

Az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az E.ON Hungária Zrt.; E.ON Energiamegoldások Kft.; E.ON Áramszolgáltató Kft.; E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a fent megadott személyes adataimat ajánlat küldése és értékesítés céljából kezeljék. Az E.ON Hungária csoportba fenti tartozó társaságok elérhetőségei és adatai, és hozzájárulással kapcsolatos további információk az adatvédelemi tájékoztatóban találhatóak. A jelen hozzájárulás megadásával kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztató megismertem és azt elfogadom, az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonásának következménye az ajánlatadás elmaradása.

Adatvédelmi irányelvek