November 24-től változnak a drivE.ON applikáció Általános Szerződési Feltételei

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy drivE.ON applikáció Általános Szerződési Feltételeiben (továbbiakban: ÁSZF) 2020. november 24-től jelentősen módosul az ÁSZF 6. pontja az alábbiak szerint:

  • Bevezetésre kerül a díjfizetés az E.ON által üzemeltett nyilvános töltőkön 2020. november 24-től, a bevezető árat megtalálja majd a töltőkön, a drivE.ON applikációban és a honlapunkon is.

               2020. november 24-től érvényes bevezető árak*:

                       AC töltőn: 49 Ft/kWh+4 Ft/perc

                       DC töltőn: 57 Ft/kWh+11 Ft/perc

                    A töltés díja AC és DC töltőkön egyaránt kombinált árazással, Ft/kWh és Ft/perc alapon, kerül elszámolásra.

 

  • Az eseti fizetésen túl bevezetésre kerül az utólagos fizetési lehetőség (havi elszámolási mód), melyet 10 sikeres töltés és fizetés után lehet igényelni. Előnye, hogy nem kell minden töltés után fizetni, hanem havi egy elektronikus összegző számla készül, ami az E.ON online ügyfélszolgálaton érhető el és átutalással lehet fizetni. A havi elszámolási módra való átváltás gyorsabb és kevesebb lépésből áll az online ügyfélszolgálati regisztrációval rendelkező E.ON ügyfelek részére. A töltés díjazása a havi fizetési módtól független.
  • A díjfizetés mellett bevezetésre kerül kedvezmény és utalványrendszerünk, mellyel az drivE.ON applikáción keresztül kuponok és utalványok gyűjtésére, és felhasználására lesz lehetőség.

 

A módosítás 2020. november 24-től lép hatályba, az applikációba belépve a módosult ÁSZF elfogadásával vehető igénybe a már jól ismert elektromobilitás szolgáltatásunk.

 

Az ÁSZF tervezete megtekinthető itt: