A párbeszéd felvillanyoz

Itt az új chat funkció a drivE.ON applikációban!
 
 
 
 
 
 

Tavasszal nagy mérföldkőhöz értünk a töltési szolgáltatásunk terén, hiszen áprilisban jelentettük be a villanyautós ügyfeleinknek a drivE.ON applikáció indulását, melynek segítségével már csak applikáción keresztül indítható töltés az E.ON által üzemeltetett töltőkön is.

 

Az applikáció bevezetésével a fejlesztések természetesen nem álltak meg, folyamatosan azon dolgozunk, hogy az applikáció a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki az ügyfeleink töltéssel kapcsolatos igényét, elvárásait és minél több ügyfélbarát megoldást biztosítsunk számukra. 

 
 
 

Örömmel tájékoztatjuk drivE.ON app ügyfeleinket, hogy 2020. június 3-án elindult az új közösségi funkció, a chat az applikációban, melynek segítségével a drivE.ON app-ban regisztrált felhasználók rövid üzeneteket tudnak küldeni egymásnak a töltéssel kapcsolatban. Ez még inkább elősegíti a tervezhetőséget és segít elkerülni az esetleges várakozást a töltőnél.

 
 
 

A chat funkcióról röviden:

  • A chat funkció két felhasználó között történő üzenetváltást tesz lehetővé. A beszélgetéseket mindig csak az a két felhasználó látja, akik között zajlik az üzenetváltás.
  • A beszélgetéseket az E.ON nem moderálja, nem tárolja, felelősséget nem vállal a tartalmukért.
  • Üzenetküldésre minden regisztrált felhasználónak lehetősége van, abban az esetben, ha a másik fél is engedélyezi az üzenetek fogadását.
  • Üzenet fogadására azon felhasználónak van lehetősége, aki töltést végez vagy végzett.
  • Mindig az adott töltő adatlapjáról érhető el az üzenetküldési lehetőség, ha ehhez hozzájárult a felhasználó. Amennyiben a felhasználó nem járult hozzá az üzenetek fogadásához, akkor ez az üzenetküldési lehetőség nem jelenik meg a töltőadatlapon.
  • Minden esetben van lehetőség a chat funkció engedélyezésére/letiltására.
  • A megkezdett beszélgetés a töltés befejezésétől számítva maximum 180 percig tart, új beszélgetés a töltés befejezését követően 120 percig indítható. Ezt követően a beszélgetés automatikusan törlődik. 
 
 
 
 
 
 

A használattal kapcsolatos információk elérhetők részletesen az alkalmazáshasználati feltételekben.

Reméljük, hogy ez az új közösségi funkció elnyeri majd minden felhasználó tetszését.

 

Használja Ön is a töltéssel kapcsolatos egyeztetésre a chat-et és segítse a többi villanyautóst a töltésben!