Velünk élmény az elektromos autózás,
és állatira kényelmes

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miért éri meg az E.ON E-flotta szolgáltatás?

Nincs extra
költség

A havi szolgáltatási díj tartalmazza a járművek időszakos szervizeit, a téli-nyári gumicseréket, a kötelező felelősségbiztosítást és a Casco biztosítást is.

Tervezhető
költség

A havidíjas konstrukció könnyebben tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest.

Választható
futamidő

Az E-flotta szolgáltatás havidíjas konstrukcióban, 36 hónapos futamidőtől 60 havi futamidőig vehető igénybe, választható futásteljesítmény szerint.

Költségként elszámolható

Vállalkozások esetén a havi bérleti díj azonnal költségként elszámolható, kezdő, egyösszegű befizetés nélkül vehető igénybe és az ÁFA tartalom akár 100%-ban visszaigényelhető.

 
 
 

Az E.ON E-flotta előnyei

 • Nincs extra kiadás, minden üzemeltetési költséget a havi szolgáltatási díj tartalmaz.
 • A havidíjas konstrukció könnyebben tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest.
 • Mentesség a gépjárműadó, a cégautó adó alól.
 • A kedvező Casco- és a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást az E.ON E-flotta havi szolgáltatási díja tartalmazza.
 • Több településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.
 • Alacsony fenntartási költség.
 • Minden gépjármű üzemeltetéssel kapcsolatos ügyet az E.ON által biztosított dedikált flottakezelő kapcsolattartó intéz.
 • A flotta termék mellé igénybe vehető további kedvezményes E.ON által nyújtott szolgáltatás
 • A szolgáltatás már 1 autótól igénybe vehető.
 
 
 

Választható e-autók

Nissan Leaf

Városi hatótávolság: 389 km
Végsebesség: 144 km/h
Gyorsulás: 7,9 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 40 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

A 100%-ban elektromos hajtáslánc elsöprő erejű, azonnali gyorsításra képes. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, a kormány elfordításakor pedig – az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően – az autó valósággal tapad az úthoz.

Volkswagen e-Golf

Városi hatótávolság: 300 km
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 9,9 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 35,8 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Főképp rövidebb utazások – például városi vezetés – esetén a tisztán elektromos erőátvitel a mobilitás ideális megoldása. Az e-Golffal azonban nyugodtan el is hagyhatja a várost. Ez a modell ugyanis egyetlen feltöltéssel akár 300 kilométert is megtesz. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet az autó energiahatékonyságát illetően - de a beállításokat igény szerint a sportosságra vagy épp a kényelemre is optimalizálhatja.

Nissan e-NV200

Városi hatótávolság (NEDC) (WLTP)3)*: 280 km
Végsebesség: 123 km/h
Gyorsulás: 14 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 40 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 tökéletes megoldás a városi közlekedésre. A Nissan által garantált nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ám a Nissan e-NV200 100% elektromos furgon alacsony üzemben tartási költségei miatt is ideális választás vállalkozása számára. A Nissan e-NV200 rugalmasan kihasználható, hiszen elérhető furgon és személyautó változatban, 2 és 5 üléssel is rendelhető.

Smart EQ ForFour

Városi hatótávolság: 148-155 km (WLTP)*
Végsebesség: 130 km/h
Gyorsulás: 11,5 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 17,6 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az Smart EQ forfourban nemcsak sok minden elfér - hanem sokat is nyújt: például egyedülálló vezetési élményt, ami egyedülálló az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiát – mindez egy mindössze 3,49 m hosszú gépkocsiba csomagolva. Aki egy dinamikus és helytakarékos városi autót keres, amivel ráadásul a legkisebb parkolóhelyeket is elegendő megkeresni, annak számára a Smart a tökéletes választás.

Audi e-tron

Városi hatótávolság: 400 kilométer (WLTP)*
Végsebesség: 200 km/h
Gyorsulás: 5,7 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 95 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje, az Audi e-tron quattro, mely teljes egészében újszerű sport-SUV-modell. Jellemzői: erőteljes, tisztán elektromos e-tron quattro hajtásrendszer akár 360 lóerő teljesítménnyel és akár 400 kilométer (WLTP)* hatótávval, különösen áramvonalas formavilág 0,25-os légellenállási együtthatóval (cw), illetve kreatív dizájnmegoldások.

Mercedes-Benz EQC 400 4matic

Városi hatótávolság:  374-417 km (WLTP)*
Végsebesség: 180 km/h
Gyorsulás: 5,1 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 80 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

Az új Mercedes-Benz EQC egy tisztán elektromos SUV, nagy helykínálattal és kényelemmel. Az EQC magával ragadó tisztaságot, nyugalmat és modernséget sugároz. Újszerű formanyelve a modern luxus megtestesítője. Döbbenetes hatótávolságával, átfogó töltési infrastruktúrájával és a legmagasabb biztonsági színvonalával az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését adja nekünk.

Hyundai Kona

Városi hatótávolság: 449 km
Végsebesség: 167 km/óra
Gyorsulás: 7,6 s (0-100 km/h)
Akkumulátor: 64 kWh
Co2 kibocsátás 0 g/km

Sokoldalú és élmény vezetni, a vadonatúj KONA Electric az első elektromos B-szegmens SUV Európában. Ez az úttörő jelentőségű újdonság a lenyűgöző elektromos hatótávolságot merész és tágas SUV stílussal ötvözi - kompromisszumok nélkül! A részletekre való odafigyelés még inkább különlegessé teszi a vadonatúj KONA Electric-et.

BMW i3

Városi hatótávolság: 260 km (kombinált)
Végsebesség: 150 km/h
Gyorsulás: 7,3 s (0–100 km/óra)
Akkumulátor: 42,2 / 37,9 kWh
CO2-kibocsátás: 0 g/km

A BMW i3 semmi máshoz nem fogható dinamizmusának forrása a hajtásláncelemek és a könnyűéptésű komponensek intelligens ötvözése. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncnak köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre – a legkisebb megtorpanás nélkül.

* A WLTP a Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárását (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) jelenti, és a gépjárművek üzemanyag-fogyasztásának mérésére szolgáló új mérési eljárás.

 
 
 
Üzleti vállalkozásként

Kérjen tőlünk árajánlatot!

 Székhelyének opcionális megadása gyorsítja az árajánlat adási folyamatot.

 
 
 

Adatok

*
 
 
 
*
*
 
Közigazgatási szervezetként

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Székhelyének opcionális megadása gyorsítja az árajánlat adási folyamatot.

Adatok

*
 
 
 
*
*
 
 
 
 
no_image
no_image
 
 
 

Gyakori kérdések

A hatótávolság az akkumulátor típusától és a használattól függően 130-389 km.

Egy átlagos elektromos autó kb. 500 Ft/100km költséggel üzemeltethető.

Az elektromos autó feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson, de akár otthon, 220V-os csatlakozó segítségével is.

Igen. A belsőégésű motoroktól eltérően az elektromos autók hajtáslánca nem termel kipufogógázokat, és a CO2 kibocsátása nulla.

A villámtöltő állomáson kevesebb, mint 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A teljes feltöltés otthon 8 órát vesz igénybe, így egy éjszaka bőven elegendő a feltöltéshez.

Az elektromos autók mechanikailag kevésbé bonyolultak, mint a hagyományos benzines autók, így pénztárca- és környezetkímélők egyaránt. Az elektromos autót használók ezen felül számos jelentős helyi, regionális és országos kedvezményt vehetnek igénybe (ingyenes parkolás, regisztrációs adó-,  gépjárműadó mentesség, behajtási engedélyek, stb.)

Leginkább – mintegy 10-15%-al –az autóban használt klíma vagy fűtés csökkenti a hatótávolságot. A további elektronikai eszközök (világítás, rádió, stb.) használata nem befolyásolja számottevő mértékben az autó hatótávolságát

3 év

5 év

Tapasztalatok alapján személyautóknál az évi 20.000 km, teherautóknál az évi 30.000 km futás az ideális.

Ebben a konstrukcióban nincs lehetőség a gépkocsi megvásárlására.

Igen, a bérleti díj áfatartalmának akár 100%-a is visszaigényelhető.

Nem szükséges önerő.

 • Nem befolyásolja az üzemeltetési költséget az állandóan változó üzemanyag ár.
 • Az elektromos motor élettartama hosszabb, illetve kevesebb a meghibásodási lehetőség.
 • Nincs zaj és CO2 szennyezés.
 • Ingyenes parkolási és behajtási lehetőségek.
 • Ösztönző zöld gondolkodás és kisebb ökológiai lábnyom.
 • Alacsony a gépjármű fenntartási költsége