E-mobilitás

Itt a drivE.ON applikáció!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velünk élmény az elektromos autózás,
és állatira kényelmes

 
 
 

Az E.ON csoport egész Európában jelentős erőfeszítéseket tesz a környezettudatos technológiák, így az e-mobilitás elterjedésének támogatásáért

 

Arra törekszünk, hogy jobbá tegyük Ügyfeleink életét és előremutató, komplex, modern és kényelmes elektromobilitási szolgáltatásokat biztosítsunk számukra, mint például az elektromos autózás élményét és az ehhez kapcsolódó töltési lehetőséget.

 
 
 

E.ON Otthontöltési megoldások

Biztonságos, költséghatékony töltőkészülék csomagjaink, valamint az igény szerint választható havidíjas szolgáltatásaink biztosítják az otthontöltés maximális kényelmét. Válasszon kulcsrakész otthoni elektromosautó-töltő csomagjaink közül!

E.ON E-flotta szolgáltatás

Az elektromos autó flotta számos azonnali előnnyel  jár, amelyeket most könnyedén biztosíthat vállalkozásának vagy önkormányzatának. Nincs extra kiadás, minden üzemeltetési költséget tartalmaz a szolgáltatás havidíja, ezáltal a fenntartás könnyen tervezhetővé válik.

E.ON E-töltő megoldások

Az E.ON hazánkban teljes palettáját biztosítja az elektromobilitáshoz szükséges szolgáltatásoknak, beleértve az elektromos autó töltők értékesítését, az ahhoz kapcsolódó felmérést, a telepítéshez szükséges kivitelezési munkák elvégzését, a telepítést és üzembe helyezést, a folyamatos karbantartást, a nyilvános töltők engedélyes üzemeltetését és elektromobilitás szolgáltatás nyújtását. 

Már 150 blinkee elektromos robogó érhető el a fővárosban


Az E.ON támogatásával működő kulcsnélküli, mobilalkalmazáson keresztül kezelhető környezetkímélő járműmegosztó szolgáltatás egy év alatt a háromszorosára nőtt.
 

Új e-töltőállomások Székesfehérváron az E.ON beruházásában


Az E.ON 5 új elektromos töltőállomást telepített Székesfehérvár forgalmas pontjaira, így kényelmesen tölthetik fel elektromos járműveiket a városban élők és az arra utazók.
 

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON


A kereskedelmi áruházlánccal kötött megállapodásunk értelmében 123 ALDI parkolójában lesz elérhető az E.ON által telepített és üzemeltetett elektromosautó-töltőállomás.