E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.

E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. az E.ON Hungária csoport részeként az ország észak-keleti ötödén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében juttatja el megbízhatóan a villamos energiát az általa üzemeltetett, folyamatosan karbantartott és fejlesztett áramhálózaton az ügyfelekhez.

Áramhálózatunkat a jövő kihívásainak megfelelő, okos megoldásokkal felszerelt innovatív, rugalmas és modern hálózattá alakítjuk át. Hálózati beruházásainknak és fejlesztéseinknek köszönhetően az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt-nél is az egyik legjobb minőségű áramhálózati szolgáltatást kapják Magyarországon: intézkedéseinkkel nálunk is évről évre csökken az egy ügyfélre jutó áramszünetek hossza.

Ellátási területünk 18 728 négyzetkilométer, amelyen 25 436 km hosszúságú hálózatot üzemeltetünk, és amelyen közel 400 településen több mint 760 ezer otthonban és munkahelyen látjuk el ügyfeleinket megbízhatóan.

Legfontosabb feladataink: a területünkhöz tartozó nagy-, közép-, és települési kisfeszültségű áramhálózat üzemeltetése, fejlesztése, karbantartása, a regionális hálózati ügyfélkapcsolatok ápolása, valamint a mérési feladatok, leolvasások, ellenőrzések elvégezése.

Menedzsment

Nagy Géza
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgatója

Somodi Gábor
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgató-helyettese

Haraszti Judit
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgató-helyettese

Németh Imre
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgató-helyettese

Ügyfélszolgálat

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. területén élő ügyfeleink mind a számlázással, mind az áramhálózattal kapcsolatos bejelentéseiket, kérdéseiket, igénybejelentéseiket az ügyfélszolgálatunkon tehetik meg.