Eseménynaptár

XIV. Pollack Expó

A Pollack Expo, egy olyan szakmai fórum, ahol az egyetemisták találkozhatnak a helyi vállalatokkal és megvitathatják a kérdéseiket és ötleteiket.

HVG Állásbörze '20

Kik vagyunk mi? Energiaszolgáltatók. Felfedezők. Innovátorok. Egy valami viszont közös bennünk. Mind szeretünk az E.ON-nál dolgozni. Velünk tartasz? Találkozzunk március 11-12-én a Papp László Budapest Sportarénában! 

III. Arrabona Állásbörze

Győrben vagy környékén laksz? Szeretnél egy jó állást? Akkor mindenképp látogass el az ETO Park Élményközpontba 2020. március 6-án!

HVG Állásbörze '19

Milyen munkakörök vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Papp László Budapest Sportarénában és ismerj meg minket és nyitott pozícióinkat!

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Nem tudod, hogy merre tanulj tovább? Gyere el Te is a Hungexpo „A” csarnokába és nézz meg minket! Megmutatjuk neked, hogy az energiaipar trendi és szexi!

Debreceni Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk a Fórum Debrecenben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!

Challange.ON - Innovációs ötletverseny

A tudatos energiafogyasztás menő!

Szakmák Éjszakája

Miből áll egy villanyszerelő vagy gázszerelő munkája? Most játékos módon megismerkedhetsz szakembereink eszközeivel és bepillanthatsz a munkájukba!

XIII. Pollack Expó 2019

Milyen mikor a nagy vállalatok és az egyetem összefog? A válaszért gyere el és nézz szét Pécsen a Pollack Expón!
 

FEOL Állásbörze

Kik vagyunk mi? Milyen pozíciók és lehetőségek vannak az E.ON-nál? Találkozzunk Székesfehérváron a Best Western Plus Lakeside Hotelben, ismerd meg az E.ON világát és érdeklődj nyitott pozícióinkról!