Rólunk

Itt az E.ON-ról szóló legfontosabb információkat találhatja meg: elolvashatja a legfontosabb tudnivalókat a nemzetközi E.ON csoportról, megismerkedhet az E.ON Hungária csoport tevékenységi köreivel, felépítésével, magyarországi történetével. Megismerkedhet társadalmi szerepvállalásunk legfontosabb kritériumaival, karrier oldalainkon megtudhatja, hogy modern, innovatív vállalatként mit kínálunk a nálunk dolgozóknak és a hozzánk jelentkezőknek, böngészhet aktuális állásajánlataink között is, valamint itt találhatóak meg főbb sajtóanyagaink, sajtóközleményeink is.

Vállalatcsoport

Az E.ON Hungária csoport a nemzetközi E.ON-csoport részeként a magyar energiagazdaság fontos résztvevője. A vállalatcsoport tevékenységeinek középpontjában az ügyfeleknek nyújtott komplex és kényelmet nyújtó energetikai szolgáltatások, az energetikai elosztóhálózatok (áram-, illetve gázelosztó hálózatok) üzemeltetése, valamint a megújuló energiák (ezen belül is kiemelten a solar) állnak. 

Karrier

Az E.ON Hungária cégcsoportnál ügyfeleinkért ötezer kiválóan képzett, elkötelezett, odaadó szakember dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a motiváló munkahelyi környezet kialakítására, az esélyegyenlőségre és munkatársaink elégedettségére. Itt megtudhatja, hogy modern, innovatív vállalatként mit kínálunk a nálunk dolgozóknak és a hozzánk jelentkezőknek, böngészhet aktuális állásajánlataink között is.

Társadalmi szerepvállalás

Csak úgy válhatunk a világ piacvezetőjévé, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit. Vállalatunk és munkatársaink számára a társadalmi szerepvállalás arról a felelősségvállalásról szól, amit vállalatként és egyénként egyaránt a fenntarthatóság jegyében, felelősen a környezetünkért és a társadalomért teszünk.

Sajtószoba

Információk újságíróknak, kommunikációs szakembereknek és olyan érdeklődőknek, akik szeretnének többet megtudni az E.ON-ról.

 

Szállítói információk

A sikeres és hatékony együttműködés érdekében összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat Önöknek, hogy közösen érhessük el céljainkat.

ELMŰ-ÉMÁSZ vételi ajánlat 2019

Az ELMŰ-ÉMÁSZ vételi ajánlattal kapcsolatos eon.hu-n megjelenő hivatalos kommunikációk összegyűjtve megtekinthetőek az alábbi oldalon.