Vízilabdázz a nagyokkal!

Az E.ON 2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója. A partnerség keretében kiemelt támogatói vagyunk a vízilabda válogatottaknak, valamint névadó szponzorai vagyunk az OB 1 -es Férfi Magyar Bajnokságnak is.

 

Mi az E.ON-nál hiszünk az együttműködés erejében, az inspiráló célokban, a folyamatos fejlődésben és a sikerek együtt ünneplésében. A sportéletben – különösen a vízilabdában - szintén megtalálhatóak ezek az értékek: a csapatjáték, a mindig jobb teljesítményre sarkalló belső hajtóerő, illetve a közös sikerek ünneplése.

 

Idén további 2 évvel meghosszabbítjuk a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatói pozícióját. Az erről szóló sajtótájékoztató után, amely március 1-jén, csütörtökön 13 órakor kezdődik, barátságos „meccset” szervezünk, amin Te is részt vehetsz! 

 

Játssz velünk, legyél bajnok a medencében!

A verseny során 5 méteres dobásokban vetélkednek az 5-6 fős vegyes csapatok (női és férfi vízilabdázók, E.ON kollégák, E.ON ügyfelek, újságírók). Mindenki háromszor próbálhatja ki magát. Az a csapat győz, aki a legtöbbször kapuba talál. 

Ha még sosem vízilabdáztál, akkor sem kell félned: a vízilabdások az esemény műsorvezetőjével, Hajdú B. Istvánnal felkészítenek a játékra, tippeket, tanácsokat adnak a technikára, lövésre. 

 

Játssz velünk és nyerd meg a lehetőséget a részvételre!

Válaszold meg a Facebookon a kvízkérdésésünket  helyesen, és ha szerencsés vagy, Te lehetsz az egyike az 5 nyertesünknek, akik kipróbálhatják magukat a medencében! Női és férfi jelentkezőket egyaránt keresünk!  A sorsolás időpontja: február 26. 10 óra.

A nyertesek nem csak a magyar női és férfi vízilabda válogatott tagjaival mérkőzhetnek meg, hanem vízilabda sapkát is kapnak emlékül.

 

A rendezvényről

A rendezvényre a MOM Sportban (Budapest, Csörsz u. 14-16) kerül sor március 1-jén csütörtökön 13-15 óra között. A hivatalos programon, bemutatjuk a sajtónak a meghosszabbított együttműködés részleteit, ezt követően, kb. 13.45-14.30 óra között kerül sor a „mérkőzésekre”.

 

A mérkőzést a Facebookon élőben is közvetíteni fogjuk, a műsorvezető Hajdú B. István lesz.

 

Játssz velünk és legyél bajnok Te is a medencében!