Üdvözöljük a megújult E.ON digitális világában

Örömmel jelentjük: megújítottuk weboldalunkat, nem csak megjelenésében és tartalmában, hanem felépítésében is. Fő célunk az volt, hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük, egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük oldalainkon a tájékozódást.

Az idei év elején megújult az E.ON márka, ami nem csak az eddigieknél jóval élénkebb színvilágunkban jelenik meg frissességet, nyitottságot, dinamizmust jelképezve, hanem abban is, hogy szeretnénk, ha ügyfeleink a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben vehetnék igénybe termékeinket és szolgáltatásainkat. 

Ennek a megújulásnak érkeztünk el egy újabb mérföldkövéhez: megújítottuk weboldalunkat, amelynek újratervezése során az volt a legfontosabb célkitűzésünk, hogy olyanra alakítsuk, amit az ügyfeleink várnak tőlünk. 

A legfontosabb tudnivalók a megújult weboldalunkkal kapcsolatban:

  • Az online ügyfélszolgálatunk mostantól a jobb felső sarokból érhető el közvetlenül. E-Portálunk működése és funkciói változatlanok, azokat továbbra is a megszokott módon használhatják.

  • Az egyik legszembetűnőbb változás a megújult weboldalunkon, hogy megváltozott az eon.hu menüstruktúrája. Legfelül választható ki a szegmens, a megfelelőre kattintással egy legördülő menü nyílik meg, amellyel pedig a további tartalmak érhetőek el. A színes menüsor legörgetéskor eltűnik, felfelé görgetéskor pedig visszatér. Ez is azt szolgálja, hogy átláthatók legyenek a tartalmak, és könnyen dönthessünk, hova navigálunk tovább. A legfontosabb tartalmaink ráadásul a láblécről közvetlenül is elérhetőek, ezzel is megkönnyítve a keresett tartalom megtalálását.

  • Az oldalaink végtartalmát alaposan átnéztük, megfogalmazásában is egyszerűsítettük, hogy az ügyfeleink által keresett információk a lehető legegyszerűbben és legérthetőbben legyenek megtalálhatók.

  • A legfrissebb híreink és közleményeink továbbra is megtalálhatóak a címoldalunkon, újdonság viszont, hogy mostantól a legfrissebb tartalmainkat megjelenítő Facebook oldalunk legfrissebb híre közvetlenül is elérhető innen.

  • Végül, de nem utolsósorban további nagyon fontos változás, hogy mostantól minden eszközről úgy érhető el a weboldalunk, hogy az az adott eszközre optimalizáltan jelenik meg, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet, vagy mobiltelefon.  

Reméljük, hogy új weboldalunk elnyeri Önnek is a tetszését.

Kellemes böngészést kívánunk!

Az E.ON digitális csapata