Egyszerűsített működés az Ön kényelméért

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal hozzájárulását követően a Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság 2017. október 17. napján kelt végzése alapján 2017. december 31-ei fordulónappal az  E.ON Energiaszolgáltató Kft. jogutódlással beolvadt az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be.


Így 2018. január 1-től az E.ON Energiakereskedelmi Kft. látja el az egyetemes szolgáltatásban villamos energiát vételező ügyfeleket is, a versenypiaci ügyfelei mellett. 
Az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel érvényben lévő villamos energia egyetemes szolgáltatási szerződések változatlan formában és tartalommal, jogutódlással átkerültek az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-hez. 

Az egyesülést követően az ügyfélkiszolgálás nem változott, az eddig megszokott módon és színvonalon történik. A számlaküldés zavartalan, annak folyamatában nincs változás. 

2018. január 1–től bankszámlaszámaink is megváltoztak. Kérjük, átutalás indítása esetén ellenőrizze a számlán feltüntetett bankszámlaszámot!

A kereskedelmi tevékenységek összevonása ügyfeleink maximális komfort élményét szolgálja, így vállalatunk egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligények kiszolgálását. Emellett az új, egyszerűbb működésnek köszönhetően több figyelmet fordíthatunk szolgáltatásaink fejlesztésére, ügyfeleink kényelmi elvárásainak teljesítésére és az új energetikai megoldásokra.