Sajtóvisszhang

„Az EON díj egy ritka lehetőség arra, hogy a gyártók megmérettesék magukat egy független szervezet által végzett hiteles teszten. A kommunikációban is remekül használható, és megkülönböztető eszköz ez a díj, amelyet tavalyi évben használtunk is mind az ATL mind a BTL eszközökön, hiszen a fogyasztók számára is releváns és hasznos útmutatás lehet a választásban”

Büttl Krisztián Samsung Head of Corporate Marketing and MarCom

„A valós felhasználási körülmények modellezésének köszönhetően az E.ON Energiatakarékossági Díj egyedülálló módon a háztartási készülékek valós fogyasztása alapján állít fel rangsort.”

Alternatív energia

„A TÜV Rheinland mérései szerint egy energiatakarékos mosogatógéppel évi ötezer forinttal, egy hasonló ismérvű mosógéppel pedig évi hatezer forinttal csökkenthető az éves villanyszámla. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos háztartásban, ha minden eszközből energiatakarékos típust választanak, évi harmincezer forinttal is csökkenthetik kiadásaikat.”

origo

„Ezentúl speciális címkével jelezhetik a nyertesek, hogy melyik mosógéppel, televízióval, mosogatógéppel vagy hűtővel spórolhatunk a legtöbbet.”

Tiszta Jövő

„Nagy örömöt jelent a számomra, hogy az LG Inverter V kategóriagyőztesként került ki ebből a megmérettetésből. Az LG-nél kiemelt fontossággal bír számunkra az, hogy minél energiatakarékosabb termékeket fejlesszünk, ahogyan az is, hogy úgy tudjuk kielégíteni a fogyasztóink igényeit, hogy a környezetet is óvjuk.”

Jae Won Ju, az a légkondicionáló és energetikai megoldások üzletág vezetőjének nyilatkozata LG Electronics Magyar Kft. 2013 -as Sajtóközleményéből

„Nagyon büszkék vagyunk az E.ON díjra, hiszen ez is mutatja, hogy a legjobb úton haladunk célunk felé, hogy készülékeink egyszerre legyenek hatékonyak, megbízhatóak és energiatudatosak. Nagy hangsúlyt fektetünk erre, és ezzel az elismeréssel visszajelzést kaptunk arról, hogy ez a törekvésünk rendkívül fontos, elsősorban a vásárlóink szempontjából”

Papp Gábor Miele Kft. értékesítési és marketing vezetőjének nyilatkozata a cég 2013-as Sajtóközleményéből