Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyfélszolgálatNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információkNavigáció: Az E.ON-rólNavigáció: Ajánlatot kérek


Online ügyfélszolgálat

Ajánljuk figyelmükbe a www.eon.hu/ugyintezes online ügyfélszolgálatunkat, ahol regisztráció után kényelmesen, gyorsan az irodából is tudják intézni számlával kapcsolatos ügyeiket.

  • Megtekinthetik számláikat akár már kiküldés előtt, vagy utólag bármikor.
  • Kérhetnek e-mailben emlékeztetőt a fizetési határidőről, illetve tájékoztatást új számla kiállításáról vagy a befizetéseik könyveléséről.

A regisztrációhoz csak saját e-mail címük szükséges (ez lesz a későbbiekben a felhasználó név a bejelentkezéskor), a felhasználó azonosító (egyetemes szolgáltatásban vételező ügyfeleink számlájának jobb felső részén található 10 jegyű szám) vagy a partnerszám (versenypiacon vételező ügyfeleink számlájának bal oldalán szereplő 10 jegyű szám) és a személyes adatok. Egy e-mail címről több felhasználó azonosítót (partnerszámot) is regisztrálhatnak, így akár több számlaügyet is kényelmesen áttekinthetnek egyszeri belépést követően.

Az online felületen is elérhető a közvilágítási hibabejelentő űrlapunk, így akár erről az oldalról is gyorsan eljuttathatják hozzánk a szükséges információkat.
Főként a kényelem miatt sok ügyfelünk regisztrált már az online ügyfélszolgálaton, mert így a személyes vagy telefonos megkeresés elkerülésével számos fontos ügyet el tudnak intézni a nap bármely szakában.

Csatlakozzanak Önök is!