Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyintézésNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információk Navigáció: Az E.ON -ról

Az E.ON-ról

Üdvözöljük Önt lakossági oldalainkon! Miben segíthetünk?

Akár vállalatunkat, akár az online ügyintézési lehetőségeket szeretné közelebbről megismerni, jó helyen jár. Oldalunkon pár kattintással minden hasznos információt elérhet. Kérjük, válasszon az alábbi menüpontok közül.

Vállalatcsoport

Az E.ON Magyarország vezető energetika vállalatcsoportja, amelyet évek óta hazánk egyik legnagyobb vállalataként tartanak számon. A magyar gazdaság meghatározó szereplőjeként az energetikai értékteremtés egészében, így az áramtermelésben, az áram- és földgáz-kereskedelemben és a végfogyasztók ellátásában is aktívak vagyunk. Beruházásainkkal, működésünkkel nagymértékben hozzájárulunk a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.
Ikon: Link Tovább

Elérhetőségek

Szeretne velünk kapcsolatba lépni? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjük, válasszon elérhetőségeink közül.
Ikon: Link Tovább

Sajtószoba

Sajtószobánkban rendelkezésre állnak a cégcsoportunk közleményei, információi a kommunikációs szakemberek számára, akik többet szeretnének megtudni az E.ON-ról és az energiáról.
Ikon: Link Tovább

Társadalmi szerepvállalás

Az E.ON Hungária küldetéseként fogalmazódik meg a kiemelkedő, jövőbe mutató emberi teljesítmények ösztönzése. A vállalatcsoport évről-évre felvállalja a magyar társadalmi és kulturális élet mecénás szerepét. A támogatások elsősorban kortárs művészetekre kulturális kezdeményezésekre és kiemelkedő sportolói teljesítményekre irányulnak.
Ikon: Link Tovább

Karrier

Az E.ON Hungária cégcsoport több mint 5000 főt foglalkoztat Magyarországon. Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és lojalitása, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és dolgozóink elégedettségének növelésére. "Karrier" oldalainkon betekintést nyújtunk vállalati kultúránkba, illetve lehetőséget biztosítunk aktuális állásajánlataink megismerésére is.
Ikon: Link Tovább