Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyintézésNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információk Navigáció: Az E.ON -ról

Regisztrált szerelők

Miért érdemes regisztrált szerelőt választani?

Az Üzletszabályzatunkban előírtak szerint mérőhely létesítését, átalakítását csak a rendszerhasználó által kiválasztott az E.ON elosztói engedélyes által rendszeresített technológiát és irányelveket ismerő, regisztrált vállalkozó végezhet. A regisztrált villanyszerelők elérhetősége az alábbi kereső rendszerbe található.
Ha lakása, háza villamos hálózatának kialakítását vagy bővítését regisztrált szerelőre bízza, biztos lehet benne, hogy a kivitelezés a hatályos előírások szerint, szakszerűen történik.

Ahhoz, hogy a kiválasztott szerelő a szükséges iratokat az Ön nevében átvegye vagy aláírja, töltse ki a lent található „Meghatalmazás az E.ON regisztrált szerelői részére” című formanyomtatványt.

Időt is spórolhat!
Ha a csatlakozást vagy bővítést az E.ON regisztrált szerelője készíti elő, nincs szükség előzetes felülvizsgálatra, így gyorsabban biztosíthatjuk az áramot!
Szakemberre van szüksége? A lakóhelyéhez legközelebbi regisztrált szerelők listáját itt találja meg.

Ikon: Letoltes Meghatalmazás az E.ON regisztrált szerelői részére
(PDF, 58 kByte)

Az alábbi menüben kiválaszthatja annak a településnek a nevét, amelyben a szerelési munkát el kell végezni.

A távolság magadásával az adott településhez a megadott távolságon belül megtalálható legközelebbi minősített szerelők listáját kapja meg.

 
km