Mit nyújt Önnek az E.ON ÉletEnergia?

Az E.ON újfajta megoldást kínál, amely várakozási idő nélkül garantál időpontot
szakorvosainkhoz, gyors CT és MR vizsgálatot, valamint éjjel-nappal hívható
egészségvonalat.


piktogram

Nem szeretne
várakozni?

Szakorvosi vizsgálat gyors megszervezése

A szakorvosi vizsgálatokra történő legfeljebb 5 munkanapon belüli időpontszervezés elősegíti a várakozási idő csökkentését. Előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül vehet részt magánorvosi vizsgálaton, bármely szakorvosi területen. A szolgáltatás csakis az ellátás gyors megszervezésére vonatkozik, a vizsgálat díja a helyszínen fizetendő, amelynek egészségpénztári elszámolása opcionálisan lehetséges.

piktogram

Mielőbbi vizsgálati időpontra van szüksége?

CT/MR vizsgálat gyors szervezése

Orvosilag indokolt esetben, szakorvosi beutaló vagy szakvélemény alapján legfeljebb 5 munkanapon belül megszervezzük és évi 1 millió Ft-os limit erejéig kifizetjük CT és MR diagnosztikai vizsgálatait. Előzménybetegségre nem vehető igénybe a CT és MR szolgáltatás, azaz olyan betegségek esetében, amelyek a szolgáltatás megrendelése előtt már fennálltak.

piktogram

Szakszerű orvosi tanácsadást igényelne?

Non-stop orvosi telefonos vonal

Orvosi telefonos szolgáltatás keretében gyakorlattal rendelkező orvosok nyújtanak telefonos orvosi tanácsadást a nap 24 órájában, az év minden napján. Információ kérhető gyógyszerekről, ügyeletek, ügyeletes gyógyszertárak és egészségügyi intézmények elérhetőségéről, valamint választ kaphatnak egészségmegőrzéssel, életmóddal, orvosi dokumentáció értelmezésével kapcsolatos kérdésekre.

tablazat

Az alábbi gombra kattintva egyszerűen és gyorsan megrendelheti szolgáltatásunkat!

Érdekli? További kérdése van?
+36 80/ 808 808