Navigáció: Főoldal


Napenergiával a 0 Ft-os villanyszámláért!

 

Tudta, hogy a napenergia-hasznosítás a Föld leggyorsabban növekvő energiaszolgáltató szektora? Mivel a fosszilis készletek kifogyóban vannak, a legjobb megoldás a zöld energiák felé fordulni, és fokozatosan áttérni használatukra.

Magyarországon kedvező a helyzet, földrajzi adottságainknak köszönhetően évi 1900 körül van a napsütéses órák száma - több, mint a napenergiában élen járó Németországnak – ez bőven elég lenne, hogy akár 100%-ban kiváltsa a villamosenergia-fogyasztást.

Miért nem használjuk ki? Az E.ON csoport komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik a napenergia-hasznosítás terén, és ahogy Európa más államaiban, úgy Magyarországon is támogatója a megújuló energiaforrások minél szélesebb körű alkalmazásának. Célunk, hogy az ügyfeleink számára kínált konstrukció minden esetben tervezhető legyen, a befektetett összeg pedig belátható időn belül térüljön meg. Felelős szolgáltatóként minden segítséget megadunk ügyfeleinknek ahhoz, hogy lehetőségeik szerint csökkenthessék ökológiai lábnyomukat, és kevésbé függjenek az energiaáraktól.

Az E.ON Solar napelemek mindegyikére 20 év teljes körű garanciát vállalunk. A telepítést is mi intézzük, így Ön egy “kulcsrakész” rendszert vehet át, mely azonnal működtethető.

Napelem használatával teljesen független maradhat az energiaáraktól, és akár évtizedeken át 0 Ft lehet a villanyszámlája!

Tudjon meg róla még többet!