Navigáció: Főoldal
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága jóváhagyta az E.ON Energiaszolgáltató Kft. és az E.ON Energiakereskedelmi Kft. egyesülését
 

2017.10.17

2017. október 17-én a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága jóváhagyta az E.ON Energiaszolgáltató Kft. E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be történő beolvadását 2017. december 31. napi hatállyal.

A kereskedelmi tevékenységek összevonásával a jövőben a vállalat egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligények kiszolgálását, az ügyfelek maximális komfort élményét. Emellett, a beolvadásból eredő egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően a vállalat több figyelmet fordíthat az új energetikai megoldásokra, szolgáltatásainak fejlesztésére is.

A beolvadás kapcsán az egyetemes szolgáltatásban vételező ügyfeleknek semmi teendőjük nem lesz, az ügyfélkiszolgálás az eddig megszokott módon történik. A versenypiaci ügyfelek sem fognak változást érzékelni, kiszolgálásuk továbbiakban is az eddig megszokott színvonalon történik.

A vállalat testreszabott és modern megoldásokat nyújtó, dinamikus és innovatív szolgáltatóként, az egyesülést követően is az ügyfelek kényelmére és a versenyképesség növelésére fordítja energiáját, egy élhetőbb és jobb holnapért.