Navigáció: Főoldal
Közlemény – az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. és az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. elosztói üzletszabályzatának módosításáról – 2015.11.27
 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyta az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. és E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. elosztói üzletszabályzatának módosítását, melynek változása érinti az Elosztóhálózat-használati Szerződések Általános Szerződési Feltételeit.

A módosítással változtak a földgázelosztói, valamint felhasználói kötelezettségvállalásra, illetve szerződés módosításra vonatkozó szabályok.

Az Elosztóhálózat-használati Szerződések Általános Szerződési Feltételei, a Feltételek változásáról szóló tájékoztató, valamint üzletszabályzatunk teljes tartalma megtekinthető ügyfélszolgálati irodáinkban és a http://www.eon.hu/Uzletszabalyzatok oldalon.

Az Elosztóhálózat- használati szerződés ÁSZF-jének változásai:

  • A fogyasztásmérő készülék, távadó, a számítómű valamint lakossági fogyasztók esetében a nyomásszabályzó a Földgázelosztó tulajdonát képezi.
  • Nem lakossági Felhasználó esetén - eltérő megállapodás hiányában - a Földgázelosztó által jóváhagyott kiviteli tervnek megfelelő csatlakozóvezeték és Felhasználói berendezés működéséhez szükséges teljesítményű nyomásszabályozót a Felhasználó biztosítja.
  • Amennyiben a Szerződés megkötését követően a Földgázelosztó tudomására jut, hogy a Szerződés II. pontja szerinti felhasználói profil megállapítása eltér a valós helyzettől, akkor jogosult a felhasználóra a valós állapotnak megfelelő felhasználói profilt megállapítani és alkalmazni.

A módosított Általános Szerződési Feltételek 2016. 01.01-jén lépnek hatályba.
E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. és E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.

E.ON Energiaszolgáltató Kft.
Budapest, 2015. november 13.