Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyintézésNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információk Navigáció: Az E.ON -ról


Mégsem ezt
az oldalt
keresi?

Áram szolgáltatás
Gáz szolgáltatás

Költözés, ügyfélváltozás -
Ha kiköltözik lakásából

A fogyasztási helyet elhagyó ügyfélnek ki kell töltenie az "Ügyfélváltozás-bejelentés" nyomtatvány, egyetemes szolgáltatási szerződést felmondó részét. Az új tulajdonosnak, ügyfélnek ugyanezen nyomtatvány igénybejelentés részét kell kitöltenie.

Amíg a régi ügyfél nem mondja fel a szerződést, az új ügyféllel nem áll módunkban szerződést kötni. Bővebb információért forduljon telefonos ügyfélszolgáltunkhoz vagy ügyfélmenedzseréhez!


A kitöltött és aláírt nyomtatványt postai úton juttassa el nekünk.

Ikon: Letoltes Lakossági ügyfélváltozás bejelentése (mindkét fél lakossági ügyfél, és nem rendelkeznek előre fizetős mérővel)
(PDF, 335 kByte)
Ikon: Letoltes Ügyfélváltozás bejelentés (előre fizetős mérővel rendelkező ügyfeleink, illetve lakossági-üzleti ügyfélcsere esetére)
(PDF, 101 kByte)
Ikon: Letoltes Adatvédelmi tájékoztató
(PDF, 55 kByte)


Tudta, hogy új épület építésekor, valamint meglévő ingatlan eladásához és tartós bérbeadásához kötelező energiatanúsítványt készíttetni?

Válassza az E.ON Energiatanúsítványt!

Rövid határidővel, versenyképes áron készítjük el az ingatlanok energiatanúsítványát Budapest, Debrecen, Győr, Pécs és Székesfehérvár térségében!

Kérje ajánlatunkat