Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyintézésNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információk Navigáció: Az E.ON -ról


Mégsem ezt
az oldalt
keresi?

Áram szolgáltatás
Gáz szolgáltatás

Szakvállalkozó partnerek keresése

Miért érdemes regisztrált szerelőt választani?

Ügyfeleink gázfogyasztással kapcsolatos igényeinek kiszolgálását a földgázszolgáltatáson kívül olyan egyéb tevékenységek is kísérik, mint a belső épületgépészeti rendszerek kiépítése, korszerűsítése, karbantartása, illetve szervizelése.

Ezen kapcsolódó szolgáltatások minősége pedig alapvetően meghatározza fogyasztóink elégedettségét.
A fent említett szolgáltatások egymásra épülnek, egymást egészítik ki, együtt képesek olyan egészet alkotni, amely a fogyasztók igényeit a legmagasabb színvonalon elégíti ki.

Ügyfeleink földgázfogyasztással kapcsolatos igényére, legyen szó új fűtési rendszer kiépítéséről, meglévő rendszer korszerűsítéséről, vagy a gázkészülékek javításáról, karbantartásáról, egy helyen megtalálják azon kivitelezők listáját, akik minősített/regisztrált szakvállalkozóként kínálják szolgáltatásaikat.

Adatbázisunkban szereplő minősített/regisztrált vállalkozók törvényileg jogosultak, (bizonyítvánnyal rendelkeznek), a megfelelő színvonalú szakmai munkák elvégezésére. Honlapunkról letöltheti, és könnyen kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő szakembert.

Az Ön lakóhelyéhez legközelebbi regisztrált szerelők listáját itt találja meg:

A minősített regisztrált vállalkozók körébe azok a gázipari tevékenységet végző szakemberek, vállalkozások tartoznak, akik a Gázközösség Egyesület tagjai. Ők az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. és az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. kiemelt partnerei. Tevékenységük felöleli a gázfelhasználói rendszerek létesítésétését, üzembehelyezését, szervizelését, időszakos ellenőrzését.
Jelentős részük tanúsított minőségirányítási rendszert működtet,valamint az elosztói engedélyesek megbízottjaként jogosult gázmérő és nyomásszabályozó felszerelésére, emellett az elkészült szerelések műszaki ellenőrzésére. A jogosultságok birtokában a gázfelhasználói rendszerek üzembehelyezése gyorsabban valósul meg.

Ikon: Nyíl Műszaki-biztonsági felülvizsgálati jegyzőkönyv kiállítására jogosult szerelők

Minősített regisztrált vállalkozások

Az alábbi menüben kiválaszthatja annak a településnek a nevét, amelyben a szerelési munkát el kell végezni. A távolság magadásával az adott településhez a megadott távolságon belül megtalálható legközelebbi vállalkozások listáját kapja meg.

km
Tervezés
Kivitelezés
Beüzemelés, szervizelés
Egyszerűsített készülékcsere
Műszaki biztonsági felülvizsgálat