Navigáció: FőoldalNavigáció: Online ügyintézésNavigáció: Áram információkNavigáció: Földgáz információk Navigáció: Az E.ON -ról


Mégsem ezt
az oldalt
keresi?

Áram szolgáltatás
Gáz szolgáltatás

Fizetési módok

Ön sem szeret sorban állni és várni, hogy befizethesse a csekkeket?
Számláit könnyen és egyszerűen az alábbi módokon fizetheti be:

Csoportos beszedési megbízás
Kényelmes számlafizetési megoldás, hiszen az Ön felhatalmazása alapján a szolgáltató kezdeményezi számlái ellenértékének levonását folyószámlájáról. Bővebb információ a csoportos beszedésről.
Ikon: Link Tovább

Banki átutalás, online banking
Amennyiben rendelkezik internetbanki szolgáltatással, akkor egyszerűen és gyorsan kiegyenlítheti a számláit, néhány kattintással. Látogasson el saját bankjának honlapjára, és lépjen be az online bankjába.

Online bankkártyás számlarendezés
A hazai energiaszolgáltatók közül elsőként az E.ON kínál lehetőséget közvetlen online bankkártyás számlafizetésre – arra alkalmas bankkártyával.
Keresse Online ügyfélszolgálatunkat és kattintson a Bankkártyás fizetés menüpontra!

E-számla, Díjnet
Az elektronikus számla olyan kényelmes és biztonságos lehetőséget nyújt a befizetésekre, amit sokan valószínűleg csak megszokásból nem próbáltak még ki. Hónapról-hónapra egyre több ügyfelünk választja ezt a megoldást, mely egyszerűbbé teszi a számlázást és a számlafizetést, ráadásul környezettudatos megoldás, mindannyiunkat megkímél a „papírmunka” jó részétől. Mindehhez csupán internetes kapcsolatra van szükség, s Ön bárhonnan, néhány kattintással kiegyenlítheti számláját.
Ikon: Link Tovább

Alternatív fizetési megoldások

Komfort Kártya
A Komfort Kártyával lehetőség nyílik arra, hogy az E.ON ügyfelei az elfogadóhelyek listáján szereplő üzletekben a pénztárnál elhelyezett kártyaleolvasón az eladó segítségével megjelenítsék ügyféladataikat, és a kívánt mérő vagy számla kiválasztása után feltöltőkódot vásároljanak, vagy kifizessék esedékes számláikat, egyszerre akár többet is. Bővebb információ a szolgáltatásról.
Ikon: Link Tovább

Előrefizetős árammérőjéhez szükséges feltöltő kód!
Az előrefizetős árammérőjéhez szükséges feltöltő kódot mostantól a hagyományos bolti elfogadóhelyek mellett akár otthonról, online is megvásárolhatja bankkártyájával.
Ikon: Link Tovább

Őrláng Kártya
Az Őrláng Kártyával lehetőség nyílik arra, hogy az E.ON ügyfelei az elfogadóhelyek listáján szereplő üzletekben a pénztárnál elhelyezett kártyaleolvasón az eladó segítségével feltöltsék előrefizetős gázmérőjüket az általuk kiválasztott összeggel (4.000-99.000 Ft között).
Minden előrefizetős gázmérőhöz tartozik egy Őrláng Kártya, amit a szerelő a mérő felszerelésekor ad át az ügyfélnek.
Ikon: Link Tovább

Előrefizetős árammérő
Az E.ON egyetemes szolgáltatásban lévő lakossági fogyasztói számára (tehát a nem védendő fogyasztók számára is*) elérhető termék, amely segítségével az áramfogyasztás előre tervezhető és könnyedén kontrollálható. Az előrefizetős mérő ugyanúgy méri az elfogyasztott villamos energiát, mint a hagyományos típusok, de ebben az esetben a fogyasztás ellenértékét előre ki kell fizetni.
Ikon: Link Tovább