Navigáció: Főoldal


Áram és gáz egy kézből!

 

Tudta, hogy az E.ON vállalkozása számára áramot és gázt is kínál? Tudta, hogy minden üzleti partnerünknek saját telefonos ügyintézőt biztosítunk?

Válassza az E.ON-t áram- és gázszolgáltatójának egyaránt, és csatlakozzon a több 10 ezer elégedett vállalkozáshoz. Magyarország piacvezető energiaellátójaként azon dolgozunk, hogy minden társaság életét praktikus és valós üzleti megoldásokkal segítsük, és ügyfeleink folyamatosan elégedettek legyenek.

E gondolatot szem előtt tartva, és az egyedi piaci igények változásaihoz igazodva átszerveztük ügyfélkiszolgáló rendszerünket: immár minden új ügyfelünket kiemelt ügyfélként kezeljük, vagyis minden üzleti ügyfelünknek saját ügyintézőt biztosítunk. Miért könnyíti meg ez az Ön és vállalkozása dolgát? Mert saját kapcsolattartója segítséget nyújt Önnek az energiával kapcsolatos kérdéseiben, ráadásul az ő közreműködésével egyszerűbben és gyorsabban intézheti energiaügyeit.

Ráadásul, ha minket választ, ránk bízhatja a fárasztó papírmunkát: a szolgáltatóváltással járó minden ügyintézést átvállalunk a hozzánk szerződő ügyfeleink helyett.

Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, kattintson ide!